AKCIJA

Poštovani,

Cast nam je i zadovoljstvo da Vas obavestimo da sajt Lezaji.com ove, 2018. godine slavi devetu godišnjicu od početka rada.

U Februaru 2009. Godine smo poceli sa zvanicnim radom i sa jasnim ciljem…

Sajt Lezaji.com je nastao kao proizvod ideje, da sve proizvodace, uvoznike i veleprodaje ležaja, semeringa, remenja, segera i srodnih proizvoda poveže na jednom mestu, da im omoguci što bolju uzajamnu komunikaciju, a na prvom mestu da ih približi potrošacima. Lezaji.com je online marketing portal ciji je cilj da kroz efikasnost, tacnost i ažurnost pruženih informacija zadovolji potrebe svojih korisnika.

Danas, posle šest godina možemo reci da smo zadovoljni postignutim, jer broj posetilaca i broj samih korisnika sajta raste konstantno iz godine u godinu.

Nadamo se da smo opravdali Vaše poverenje koje ste nam ukazali i verujemo da cemo u buducnosti nastaviti da saradujemo na obostrano zadovoljstvo.

Ove godine upis do 5000 artikala na lager listi je BESPLATAN!

Ukoliko trenutno niste Premium korisnik (Prodavci) a zainteresovani ste za tu mogucnost molimo da nas kontaktirate kako bi vam odobrili status Premium korisnika i na taj nacin omogucili postavljanje vaše lager liste na jedinstven sajt ove vrste na ovim prostorima.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili sugestija budite slobodni da nas kontaktirate na mail info@lezaji.com, putem Kontakt forme na sajtu ili na telefon 064/12-11-11-3.

Zašto Lezaji.com?